28.6.10

Редизајн на зимска викендичка:Затоа што викендов бев токму на ова место,
еве неколку фотографии преку кои сакам да ви ја доловам
атмосферата која пробав да ја создадам зимоска со минимална
сума на пари и многу идеи. Уживајте!


Пред:
Потоа:No comments:

Post a Comment