23.6.10

Предлог Филм :)Импресионирана од вчерашното гледање на овој филм,
морав да го предложам :)
Се надевам ќе ве заинтригираат сликичкиве кои специјално
за блогов, ги барав на интернет:)

1 comment:

  1. Lele, mnogu ubav film! Fala za preporaka :)
    http://www.youtube.com/watch?v=J8zuuDeXRMk

    ReplyDelete