22.6.10

Масичка од тапи:


Нешто што може секој сам да го направи,

со мала имагинација и многу испиени шишиња вино:)

Од остатокот на тапите може да излезе ваква

или слична масичка за кафе.
1 comment:

  1. Ahahah, genijalno :D Masicka za kafe, ama so napomena, vo fusnota, so sitni bukvi "za spretni luge".

    ReplyDelete