6.7.10

Дизајн студио:

Зарем некој би одбил да работи во еден ваков простор?
Место каде што ретрото форми се претвораат футуристички изглед.

Цртачка сала:
Бифе:
Лоби:
Директорска канцеларија:
design by: Simon Stojanovski

2 comments:

  1. Уствари не, не.. Ова ми е омиленото! :D

    ReplyDelete
  2. Ova bas napredno i futuristicki izgleda, a vo isto vreme e ednostavno i nenapadno. Sigurna sum deka talentot na Simon ke bide prepoznaen (ako veke ne e) :)

    ReplyDelete