8.7.10

Индустриски дизајн:

Маса - инспирација од лименка:Современ радијатор:

CD player:Футуристички дизајн на плоча од шпорет:

design by: Simon Stojanovski
Се надевам ви се допаднаа избраните презентирани дизајни на Симон овие 4 дена.
Наредните денови ќе ви презентирам предмети кои што ги правев изминатата недела од типот на : hand-made (што ќе можете сами да направите) и before/after (редизајн на фиоки). Имајте пријатна ноќ :)

1 comment:

  1. CD plejerceto mi e hit! :D a bogami i portabl sporetce ^_^ (neka e i samo ploca, mene mi e celo sporetce)

    ReplyDelete