14.7.10

Моменти за себе:


Имајте убави моменти овие денови.
Поминувајте ги во друштво но одвојте време и само за себе,
со горко кафе или добра книга или што било што ќе ви
овозможи да избегате од секојдневието барем за кратко.
Јас во наредните недела дена ќе бидам на одмор,
моѓутоа после тоа се гледаме со нови идеи кои што
ќе вредат да се откријат и пробаат :)

1 comment:

  1. Mmmmmm odlicni se fotografiite :) I dobar sovet ;) Ubavo da si pominete na odmor, neka bide inspirativno.

    ReplyDelete