5.7.10

Елеганција и уникатност:

Дневен простор:
Кујна:Спална соба:
design by: Simon Stojanovski

2 comments:

  1. прекрасно! прекрасно! прекрасно! (за сите три:))
    Ама ова..сепак некако, најомилено.. :)

    ReplyDelete
  2. Hehe, ne me cudi deka na Magde ova i e omilenoto: elegancija so zeleni motivi :) :)
    Navistina, ubavo.

    ReplyDelete