3.7.10

Спирална Лампа:Дизајн и изработка јас (Викторија Ланговска) и Симон Стојановски,
изработка на рендери Симон Стојановски.

2 comments:

  1. Odlicno! Bravos za dvajcata :) :)

    ReplyDelete
  2. Фала од мене и во име на Симон :)

    ReplyDelete