22.7.10Кога нешто што се нарекува имагинација спакувана во салфетка,
со врвка превиткана во јазол од соништа,
на место во кое се таложат само моменти за паметење,
се формира "Преплет" од бои во нијанси на пастелните утра.
"Преплет" од бура на чувства за сите уникатни души.

1 comment:

  1. Kolku vi e ubava ovaa zaednicka fotografija, magicna!

    ReplyDelete