23.7.10

Визит Картички:

Ова се моите визит картички за кои што ми требаат саати и саати,
за да направам неколку. За рачната изработка секогаш е потребно
многу време, меѓутоа се тоа е ништо во споредба со задоволството
кое што го создава:)
Се надевам ќе ви се допаднат, фотогравирани во атмосфера на
летното сонце.1 comment: