27.7.10

Амбиентална Апстракција:Една од моите лампи, во комбинација со апстрактни слики на платно. Насликани се
пред една година во момент кога надоаѓа излив на инспирација и чувство за било
каква креација :)

1 comment:

  1. Uste ednas mozam samo da kazam: bravos! :) Bravo za talent, za ambient, za oset.

    ReplyDelete