5.7.10

Ресторан претворен во уживање:

Кога едноставно сме спремни да бидеме дел од совршенство и прецизност,
доволно е да отидеме во некој ваков ресторан во кој што ентериерот го
диктира ритамот на уживањето.


design by: Simon Stojanovski

1 comment:

  1. Mmm, fenomenalno, kako ubava igra so lampi i sijalicki. Definitivno bi sakala na vakvo mesto da pijam kafe, vo drustvo so luge, kniga ili sopstvenite misli, ne e ni vazno vo vakov ambijent :)

    ReplyDelete