1.8.10

Рецептот на идеите:

Морав веднаш да ги споделам со вас моите први обиди за да направам рециклирана
хартија. Ова се три различни листови направени од искористена и непотребна
хартија. Чудно е како миксот ситни парчиња создава уникатна боја и структура на
хартија.


Од овие три различни листови направив три пликоа на кои што употребив
различни копчиња, како декорација и надополнување на дизајнот.
Се разбира подоцна ги подарив со љубов, а во советувам тоа да го направите
и вие :)За сите оние кои што се љубопитни како сами можат да го направат овој процес
на рециклирана хартија, со задоволство ќе го споделам со вас, подоцна одкога
ќе ја усовршам техниката :)

No comments:

Post a Comment