13.8.10

Ова се неколку фотографии за да ви ја прикажам и работата од шестиот ден. Ова се повторно столчиња кои треба да изгледаат бело со нијанси на светло зелена боја. Иако сега никаде не се забележува зелена боја, таа ќе ја постигнеме одкога ќе ги претапацираме со еден многу прекрасен материјал кој веке го одбравме меѓутоа тоа ќе биде некој ден подоцна.

No comments:

Post a Comment