17.8.10

Овој ден беше посветен на фарбање на бирото за работа и подготвување на рамките за на ѕидот. Една стара златна извиена рамка што може секој да ја најде кај неговата баба, би била многу интересна доколку се офарба во некоја друга силна и нагласена боја и да се закачи на некој ѕид без стакло и без слика во неа... Тоа би изгледало многу иновативна декорација, а не стара и демоде како што сме навикнати да ја гледаме.

No comments:

Post a Comment