17.8.10

Вака излезе ѕидот со рамнки за кој што претходно ви зборував. На некои места фалат да се урамат некои фотографии и постерчиња, флаерчиња и се што ќе одлучи Магде да си изложи, ама сега за сега убаво е и вака :)

No comments:

Post a Comment