30.8.10

Отворање на дизајн студиото:
Ова се неколку слики од отворањето на студиото. Јас и Магдалена имавме смислено концепт за целата забава. На самиот почеток додека влегуваа гостите им дававме картички кои беа направени со печатче одозгора на кое пишуваше "STARTING" . Тие карточки сите ги носевме закачени на вратот во текот на целата забава. Потоа пуштивме краткометражно филмче кое го имавме направено од снимки како се одвиваше нашата работа за овие 20тина дена. Одкога сите го изгледаа филмчето, можеа да отидат внатре, да го видат и реално влезат во пpосторот. После тоа следуваше вистинската забава со прекрасните коктели :)


No comments:

Post a Comment