30.8.10

Пастелно плаво:

Имајте убав и продуктивен почеток на неделата!Фотографии на Магдалена Дилевска.

1 comment:

  1. Супер! Баш ми е драго!! :D
    Само тука има и една типографска фотографија "E." на Андреа Велинова.. ;)

    ReplyDelete