19.8.10

Ден бр. 12, одбиравме, купувавме и шиевме материјали. Од материјалите што ги купивме требаше да сошиеме навлаки за перничиња, завеси и прекривка за каучот. Со тоа студиото како и секој друг ентеиер ќе добие еден мноооогу нов лик :)

No comments:

Post a Comment