12.9.10

Кога ентериерот говори:Кога ентериерот знае да проговори... тогаш знаете дека тоа е вистинскиот избор на комбинации од елемети и бои во него. Овој ентериер зборува дека се работи за апартман кој се наоѓа на место со потопла клима поради неговите лесни материјали, светли бои, чисти елементи без многу предмети. Исто така зборува за една одлучност во нијансите на боите од кои дознаваме за стабилниот и одлучен карактер на оние кои што го користат.
Дизајн на Симон Стојановски. simonstj@gmail.com

No comments:

Post a Comment