22.9.10

Есенска декорација за секого:

Овие креации се изработиени за првото наше излегување на базарот во Чивте Амам.
Употребени се дебели конци и пастелни бои. Овие ланчиња ми се особено драги, се надевам ќе ви се допаднат!

1 comment:

  1. Boca i jas planirame esenska fotosesija, uste malce koga ke pozoltat krosnite na drvjata. Trebase da pazarime nesto od ovaa kolekcija, ama od tolku desavanja vo momentov ne ni teknalo. Obavezno za nekoja sledna sezona da se iskombinirame ;)

    ReplyDelete