27.9.10

Смелост во употребата на боите:


Со малку повеќе смелост и добра комбинација на боите можете да постигнете уникатен стилски ентериер. Темната зелена, бордото и нијансите на црната боја се одличен склоп на бои за простории во кои треба да се сместат повеќе функции. Црно-белите фотографии исто така соодветно би се вклопиле во играта на бои, а што се однесува до мебелот ваш е изборот дали во него ќе ставите модернистички форми или ретро комбинации.

1 comment: