6.10.10

Сиво утро:


Кога утрото нема пастелни бои и е сиво и дождливо, тоа е совршена шанса за сами да си направите амбиент. Лесен доручек со благи бисквити и чајче. Да седнете во тивок амбиент слушајќи ги капките на дождот како се одбиваат на плеховите од прозорците. Полека да ги густирате и храната и чајот и мислите кои што ви пролетуваат и да знаете дека ништо не може да биде лошо само ако ве прати убава мисла!

1 comment:

  1. Bravo Viki! Bas toa mi trebase na ova sivo i "sto ke pravam, pak docna stanav"-utro: inspiracija :) :) Sega podgotvena sum za denot. Thanks!

    ReplyDelete