8.10.10

Вашата забава:Направете си забава и кога нема некој посебен повод. Можете да си купите декоративни елементи во било кој поснабден маркет и да си направите забава онака како што вие ќе ја замислите. Подгответе најразлични солени крекерчиња или благи колачиња, сервирајте ги сите во посебни чинивчиња и боцнете ги со овие декоративни стапчиња. На некои можете да напишете и пораки во зависност од типот на забавата и да ги боцнете пораките заедно со чечкалицата. Отворете ја вашата скрена креативност и опуштете се...
Со тоа не само што ќе ги изненадите лугето околу вас, туку и ќе им докажете дека знаете да уживате во моментите поминати со нив.

No comments:

Post a Comment