21.10.10

Модерното и класичното заедно:

video

Впуштете се и уживајте во танцот на класиката и модерното време. Бидете дел од приказната која што ви ја раскажува ова видео и изолирајте се барем за кратко.

Јас ќе одам на викенд надвор од градот, доколку можете и вие направете го истото, а доколку не можете направете си ја вашата идеална атмосфера за уживање во вашиот дом и имајте убав викенд! Се гледаме во понеделник.

No comments:

Post a Comment