27.10.10

Голтка за сеќавање:


Сувенир, подарок и голтка за сеќавање... Ова јас го добив од мојата драга пријателка, а еве и за вас идеја како можете убаво да подготвите сувенирче од градовите низ кои што поминувате :)

No comments:

Post a Comment