28.10.10

Будење:


Денес се разбудив приближно
во исто време како вчера.
Надвор беше подеднакво студено,
во собата беше подеднакво мрачно,
но небото, небото беше чисто и волшебно.
Тогаш Сузан шушна во постелата.
-Џеси Блејз

No comments:

Post a Comment