4.11.10

За убаво утро:


Рецепт за убаво утро: чајни колачиња сервирани во тркалезна кутија. Со шоља кафе и мирис на цимет. Поставени на малата масичка во дневната соба. Вкусувајќи ги и двете заедно постигнувате перфектно утро.
И не заборавајте да си создавате убави мигови и во текот на целиот ден!

No comments:

Post a Comment