13.11.10

Патче за сеќавање:
Изминативе денови ми беа вообичаени. Се се одвиваше под веќе познат распоред, но тоа не беше причина што можеше да ме спречи во уживањето под зимското сонце. И денес денот е сончев, затоа искористете ја таа прилика, прошетајте на некое место и создадете си ваше патче за сеќавање.

No comments:

Post a Comment