30.11.10

Messages from the heart:

Со обичната дупчалка за документи направете дупчиња и на двете парчиња (гранчето и хартијата) и споете ги со било каков подебел конец, јас употребив коноп.2 comments:

  1. mmm...great idea!!! :D
    Прекрасни се!

    ReplyDelete
  2. Мене ме интересира каде да најдам таква дупчалка за хартија која прави облици?!

    Фала

    ReplyDelete