14.12.10Ове е една многу едноставна идеја како да завиткате подарок со многу едноставни елементи. Потребно ви е само украсна трака која треба да ја ставите на кутијата и целиот ефект се постигнува гранчето кое треба да го поставите во средината. Ова е иновативен и многу ефективен начин преку кои можете да ја пренесете убавината на подарокот.

No comments:

Post a Comment