18.12.10

Подарок од "Преплет":По повод Новогодишните празници, со секое купено парче од колекциите на Преплет, ви подаруваме и рачно изработен прстен. Ова е одлична можност доколку подарувате на некого, да зачувате дел од подарокот и за себе :) Преплет секогаш мисли на вас! :)

No comments:

Post a Comment