28.12.10

Новогодишни свеќи:Денес ви презентирам една многу едноставна идеја за тоа како можете сами да си направите свеќи. Потребни ви се две-три тегли, може да се и различна големина, декоративни траки и вештачко гранче од елка. Декоративната трака врзете ја во машничка на местото каде што се врти капачето од теглата, потоа во внатрешниот дел свиткајте го вештачкото гранче во клуг со што би ја држело свеќата и поставете ја неа во средината. Така добивате совршено релаксирачки амбиент со трепетот на свеките и воздухот на празниците!

No comments:

Post a Comment