29.12.10

Мигови за вас:


Сега е момент да одберете некое место каде што ќе можете да седнете покрај некој прозор на пр. со сијалички или без нив но да можете да го гледате весело накитениот град, да го пиете вашето омилено кафе и да си создадете мигови за вас!

No comments:

Post a Comment