7.12.10

Подароци од срце:


Овие мали но значајни подарочиња специјално спремени од "Преплет", за Новогодишните и Божиќните празници можете да ги купите online од http://unikatno.com.mk или директно за сите оние кои што го следат овој блог можат да ги нарачаат од тука (за нив се разбира со попуст :)
Не заборавајте дека да подарувате е најблагодарната и најзначајна работа преку која што можете да им кажете на најблиските дека ви значат и се грижите за нив!

No comments:

Post a Comment