6.1.11

Убава трпеза:


Денешниот и утрешниот ден се познати по сејмената трпеза, па затоа најубаво е кога ќе си ја наместиме по наш вкус. Без разлика на тоа што е приготвено за јадење убавината е во поставеноста на деталите. Наједноставен начин за декорирана трпеза се салфетките.
Употребете било какви подебели салфетки па и да се во едноставна бела боја, украсете ги со убава сатенска, шарена или еднобојна трака. Тоа ќе и даде поголема отменост на трпезата и чувство за специјална пригода.

Ова е еден мој избор - страница од списание кое може да ви потпомогне со неколку идеи плус. Имајте убава и пријатна гозба! :)

No comments:

Post a Comment