10.1.11

Празниците си одат:


Полека по полека празниците и славењата одминуваат, останува уште дочекот на Старата Нова Година од овој период на празничната треска. Се надевам работите кои што ви ги презентирав овој период ви потпомогнаа во уживањето и задоволството при дочекувањето на секој празник посебно. Јас буквално уживав во нив и ми беше задоволство да ги споделувам со вас.
Неколку дена нема да бидам во градот, ќе собирам инспирација наоколу низ нашата земја и по неколку дена ќе ви презентирам нови идеи и замрзнати моменти на уживања кои што можат да претставуваат дел од воздухот кој што го дишеме секој ден ;)

No comments:

Post a Comment