15.1.11

Инспирација?-Барај!
Еве ме пак на моето место после неколку дена одмор. Овој пост решив да го посветам на инспирацијата која што можете да ја барате онаму каде што не се надевате дека постои. Овие фотографии се пример за она што мене ме инспирира како: сонцето, дрвата, небото, светлината, сенките, случајните минувачи и сл. Фотографии кои што буквално ги сликав во движење со мојот мобилен додека шетав наоколу низ Охрид. Барајте ја и вие инспирацијата во она што вас ви се допаѓа и ве дефинира како личност и уживајте во моментите на спонтаноста!

1 comment: