16.1.11

Декоративни капачиња:Овие капачиња за тегли ги направив деновите кога ги спремав подароците за Новата Година. Бидејки работев со глина ми дојде инспирација за едни вакви капачиња кои што декоративно ќе служат на наједноставните стаклени тегли во кои што можам да чувам најразлични ситници. Моите визит-картички ги залепив како асоцијација на некаков натпис, а бидејки Преплет спрема нова колекција, супер се погогија за новите материјали
кои што чекаат на ред да бидат преплетени :)

No comments:

Post a Comment