20.1.11

За сите оние што знаат да подаруваат:


Ова се мали поздрави од Брисел. Сакав да го споделам со вас овој прекрасен и иновативен подарок од еден многу посебен пријател :) Тие се познати по чоколадите и јас можам да го доловам духот на Брисел и преку самото пакување на чоколадото во комбинација со другиот подарок, а вие? :)

1 comment: