22.1.11

На пат:


Овој пост го пишувам неколку саати пред да тргнам за можеби најдалечната дестинација од Македонија - Австралија. Бидејки патот е многу долг, моите доживувања и инспиративни моменти кои што ќе ги сретнам по пат, ќе ви ги постирам после 2-3 дена.
Ви посакувам убав викенд и убави моменти и не заборавајте да бидете насмеани! :)

1 comment:

  1. Среќен пат, Вики! :) многу убаво да си помиеш во Австралија. Едвај чекаме нови постови од едно секако poinakvo место :) :)

    ReplyDelete