31.1.11

Креативност:Креативни комбиња кои што ги сретнав по пат. Ме воодушевија нивните дизајни и оптимистички замисли. Група луѓе си ги изнајмиле и си шетаат низ светот. Нели е убаво едно вакво креативно патување со одбрани луѓе и "happy" комбе? :)

1 comment: