5.2.11

Шишиња со пораки:

Ова се шишиња на кои што наидов додека шетав низ улиците на Мелбурн. Излог на една продавница која што со супер идеја може да те натера да се залепиш за излогот, па потоа може и да влезеш. На шишињата има залепено корисни пораки кои што е убаво да ги имаме на ум секојдневно...затоа и сакав да ги споделам со вас...
1. Surprise someone
2. Get organized
3. Walk the dog more
4. Be nice
5. More live music
6. Ride a bike
7. More veggies
8. More books
9. All right, all right
10. Learn to dance
Ова се неколку од нив, нели се одлични? :)

No comments:

Post a Comment