21.2.11

Креативна желба:

Со последните спомени, инспиративни мигови и градби ви го оставам последниот мој пост од престојот во Мелбурн. Секојдневно ги гледав овие градби и се воодушевував на маалото исполнето со места наменети за сите креативци. Убаво е да се види некаде далеку колку креативноста функционира со желба дел од тоа да се пренесе и тука...

1 comment:

  1. АААаааа сакам и кај нас еден ваков exhibition center!! :|

    ReplyDelete