30.3.11

Пролетен коктел:Сега е време кога широко можете да ги отворите прозорците, да го пуштите сонцето и пролетниот мирис да влезе во вашиот дом, да си направите цеден портокал или некои друго цедено освежително овошје, да се опуштите во атмосферата и да допуштите секој најмал миг да биде убаво дочекан.

1 comment:

  1. i jas sakam eden vakov koktel.....mmmmm, kolku ubavo izgleda, nazdravje!

    ReplyDelete