13.4.11

Денот на цвеќето:
Ова е денот на цвеќето, кое го одбележуваат во Австралија. Навистина креативен и привлечен начин за одбележување на една ваква манифестација, нели? Еве уште еден доказ дека од се може да се направи дизајн или креација. Па нека ви биде ова повод да започнете нешто креативно уште од денес. :)

2 comments:

  1. fustani napraveni od cveke, jabolki, modri patlidzani, luk..... preubavo:)

    ReplyDelete
  2. Изгледаат како да излегле од некоја од сликите на Арчимболдо! :)

    ReplyDelete