23.4.11

Велигденска инспирација:Овие денови се најкреативните денови во годината. Сите се обидуваат што покреативно да ги направат своите јајца кои што подоцна ќе ги подарат. Така беше и со мене, ова се моите декорации кои што со задоволство ги направив денес. Се оттргнав малку од симболичната црвена боја и направив декорации од жолтата и сребрената. Се надевам дека и вие убаво ги искористивте најкреативните денови во годината. Ви посакувам среќни празници и убави мигови!

No comments:

Post a Comment