7.5.11

Место за релаксација:
Уживајте во моментите на пријатен муабет и мирис на печени кикирики. Анализирајте ги дури и најситните нешта како случајните минувачи или музиката на ветрот пропратен со ред други звуци. Сите имаат нешто да кажат, сите имаат своја приказна. Пробајте да ги фатите нивните среќни мигови и препуштете се на прекрасното опкружување!

Јас ќе го правам сето ова во друг град и ќе ви го презентирам во среда... :)

До тогаш имајте убави денови!

No comments:

Post a Comment