29.5.11

Сценографија за "Мизантроп":


Сегменти од сценографијата на која што работев за претставата "Мизантроп" од Жан Батист Поклен - Молиер.
1 comment:

  1. Столчињата се многу оригинални и одлично се вклопуваат во преставата. Браво за идејата и изработката! :)

    ReplyDelete