7.6.11

Исполнет ден:
После утринската шоља со кафе испиена со задоволство и пропратена со убави мисли, време е да си облечете лесни и удобни патичиња и да тргнете на една убава прошетка. Да застанете, па макар и во локалните продавнички и да купите нешто што ќе ве инспирира за некоја handmade - креација. Седнете дома или можеби на тераса :) и правете го она што најмногу може да ви го разубави денот.

1 comment:

  1. Благодарам за поттикот. Те послушав и направив неколку прекрасни фотографии :)

    ReplyDelete